Naša priča

Dobro došli
u restoran Fortuna – mesto gde se tradicionalna srpska kuhinja susreće sa modernim pristupom u pripremi hrane. Naša priča počinje sa najkvalitetnijim domaćim namirnicama i velikom pažnjom u procesu pripreme. Svaki specijalitet je pažljivo odabran i osmišljen kako bi gostima pružio jedinstveno iskustvo ukusa i mirisa.
Kuhinja restorana Fortuna oslikava bogatu srpsku tradiciju i nasleđe. Negujemo isto i pridržavamo se starih recepata koristeći isključivo najkvalitetnije sastojke koji su dostupni na lokalnom tržištu. Naše kuhinjsko osoblje svojim profesionalnim pristupom i sa velikom pažnjom priprema svaki obrok kako bi zadovoljilo sva vasa čula.
Uz bogatu ponudu hrane nudimo i širok asortiman kvalitetnih vina, žestokih i ostalih alkoholnih pića, kao i bezalkoholnih napitaka. Tradicionalna srpska vina sa naše vinske karte, savršeno se uparuju sa specijalitetima koje nudimo. Pored celokupne ponude, naše prijatno i uslužno osoblje pobrinuće se da Vaše iskustvo u predivnom ambijentu restorana Fortuna bude nezaboravno.

Pozivamo Vas da nas posetite i doživite tradicionalnu srpsku kuhinju i gostoprimstvo na najbolji mogući način. Naša priča je o ljubavi prema hrani i tradiciji, dok je naša želja i misija da tu priču podelimo sa Vama. Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo.
Vaša Fortuna!